Latest instagram

 
 
Igår jobbade jag en sväng och vi drog på Cosmonova och såg en film om havet. As kul och häftigt. Älskar fan cosmonova!
Kikade lite extra på min outfit som jag ska bära på lördag då det är dags för rocket room
Ett annat event jag också är as taggad på att gå på! Massa roliga grejer som händer i höst! Can't wait!!
Och sist men inte minst, fick ett paket på posten idag!!!!!! säger bara: LYCKA!! Nu ska här fotas igen. I swear.
 
Photos of what I've been up to the last couple of days, sort of. 1.Thats me at cosmonova, best place! 2. My outfit that I'm going to wear on saturday while I'm going to rocket room 3. Another nice event coming up! Whit autumn is going to be amazing! 4. I got a package today. AHHH HAPPINESS!! I can take real photos again *dying*
 
/Josefine

Take me back in time, please.

Min favorit youtube kanal måste vara 'glamourdaze' som alltid postar så underbara och inspirerande klipp. Detta är några som jag älskar: 
 
I love glamourdaze's youtube chanel. These are some of the youtube clips I love!
 
/Josefine

Darling coat.

 
 
Hej fina! Jag tänkte göra ett litet inlägg om min fina päls nurå. Här är den! Visst är den fin? Kan fortfarande inte förstå att jag fick den för femito spänn. Inte klokt känner jag.
Päls är något jag älskar (vintage dårå självklart), man känner sig så himla glamourös när man har päls på sig tycker jag. Direkt när jag tog på mig denna idag så var det som om jag hamnade i himmelriket (jag vet, jag är galen) men jag kände mig så himla mycket finare! Jag tycker ytterkläder är väldigt viktiga ändå. För har jag på mig jätte fina kläder undertill och sen tar på mig en jacka jag egentligen inte trivs med, så förstörs allt. Men men denna kappa på kan ingenting gå fel. Älskar den så mycket.
 
 
So this is my new fur coat! I love it so. Still can't belive that I got it for 50 swedish crowns (or yeah, my mum did). I love fur (well vintage fur, of course) and I always feel so glamorous wearing some piece of fur. I feel that this coat and I are going to be besties. 

/Josefine

Mycket jag och min dag



Idag har det varit en väldigt blåsig och regnig dag. Jag mötte upp mamma i Vällingby för lite ärenden som vi båda hade att uträtta. Bland annat storhandling av mat. 
Jag var måttligt taggad. Men jävligt glad, då mamma fyndat en vintage päls från 50/60-talet till mig för femtio riksdaler på loppis. Ja, ni läste rätt. En äkta, super fin päls för femtio kronor. Och framförallt, i väldigt gott skick. Den är så himla himla fin och jag kunde inte vara gladare. Men mer om pälsen en annan gång.

Väl hemma igen strosade jag runt i underkläder och städade samt lagade mat. Kände mig som en riktig husmor! Satte i mina hotsticks gjorde jag också i det resterande håret, så det blir tjusigt till veckan.
Massa med mat! Nu har jag massa matlådor att frysa in. Toppen!
Har ni haft en fin måndag?
 
Today I went food shopping with my mum. Not that fun. But I was super happy anyway 'cause she'd bought me a lovely 50's/60's fur coat yesterday for only 50 swedish crowns. Such a bargain! It's in excellent condition and super cosy. I love it so. I'll post more pictures of it in an other post.
When I got home I put my hotsticks in in the rest of my hair and cooked a lot of food. Yummy. How's your monday been? 
/Josefine

Ett inlägg om sådant som man bär under

 
 
Jag blev väldigt inspirerad av att göra ett inlägg om underkläder, efter att jag läst husmodrens (som fö är min favoriblogg för tillfället) inlägg om just underkläder. Underkläder är något jag alltid har älskat, MEN jag är hiskligt dålig på att införskaffa mig det. Fastän jag älskar det så mycket är det sällan något jag prioriterar. Och det är ju FEL. Så, nu ska jag bannemig spara cash så att jag kan köpa mig en fin samling av gamla underkläder. Synd bara att plånboken sviker i sådana här lägen. Åh well, här är några gobitar jag definitivt kan se i min garderob:
1950s bh/korsett sak. Urgullig. Och spets, som jag älskar!
60-tals bullet bra
60-tals gördel.
60-tals trosor. 

Åhhh jag verkligen drömmer mig bort. Då jag VET att dessa underkläder ger en mer autentisk look, så har jag likförbannat varit tråkig och köpt moderna underkläder tidigare (kanske med lite vintage inslag) men som sagt, ger ju inte samma look och framförallt inte samma feeling. Det ända i vintage väg jag äger (underklädersmässigt) är en 50/60-tals bullet bra i laxrosa som jag köpte på Old Touch. Jag provade den inte ens i butik jag bara chansade på att den skulle passa och när jag kom hem och provade den så satt den perfekt! Lite kul sådär.

 Tack Candy för att du en än gång varit super inspirerande!

 
 
I love lingerie, and I've always loved it. Quite wierd, as I'm always too lazy to buy good lingerie. I'm that boring person you see buying modern lingerie, even though I KNOW vintage lingerie gives the 'authentic look' i'm looking for. So, from now on I'll only buy vintage lingerie. Such a pity though that it's so expencive on ebay :( what happened? The only vintage lingerie piece I own is a 50's/60-s salmon pink bullet bra that I love. It fits me perfectly and gives the exact boob shape i'm looking for (haha boob shape, what a word). Anyway, thank you Candy for being so inspiring as usual. Love your blog!
 
/Josefine

Till death do us part

 
 
Välkommen kära läsare till en natt av Skräck!!

Här är då jag. Färdig sminkad, klädd, nerblodad, och jävligt REDO för kvällens bravader. För er som inte ser (vilket jag antar att ni alla nog gör) så föreställde jag död brud. Jag blev halshuggen då jag skulle sno pengar till brölloppet av en gammal gubbe. Han hade en vass kniv, den jäveln.


I'mma haunt you in your dreams!!
Min brudgum (och bästa vän) Jens.

Jens hade fixat mitt hår såhär fint. Jag älskade det!
Slöjan på!
Påväg in till stan för en natt i skräckens anda.


Framme på puben, jävligt ölsugna.
Där stötte vi även på en zombie! Vid namn Aina.

Och en docka, Carro.
Ida och Jonathan var också med! såklart.
Det var spelning också, Döds metal. Det tyckte Jens var sådär...
Till death do us part.

En väldigt lyckad kväll var det! Slutade hemma vid 3 tiden för mig och Jens, då Jens städar handfatet i badrummet från allt blod och jag slafsar i mig ägg och bacon. Jävligt gott, jävligt värt. Sedan somnade vi så fort vi la huvudena på huvudkuddarna och så var denna halloween över.
 
I had an amazing evening yesterday at the halloween party. As you can see, I was a dead bride. And I really enjoyed it ;) Frankly, I loved it. My best friend Jens were my my groom, and we got a lot of compliments on our outfits. I want halloween every single day of the year!!
 
pics: some of them are mine and some others Ainas.

Halloween dags



Här kommer en hälsning från en död Jossan. Sminket är klart och nu är det bara håret och lite annat kvar. Ni kan nog lista ut vad jag ska vara? Eller kanske inte föresten, vad vet jag ;)
My make up is all done, just a few things with the accesories left ;) I'm so exited for tonight!!

Ghost girl part 2

 
A fairytale about a ghost girl who still visits the castle she once lived in. Her skin was pale as the whitest snow and her lips were the softest no one had ever tasted.
 

Ghost girl part 1

Resultat av fotograferingen del 1.
 
A fairytale about a ghost girl who still visits the castle she once lived in. Her skin was pale as the whitest snow and her lips were the softest no one had ever tasted.

Model: Ida

Halloween 2012

Som ni vet så är halloween min favorithögtid (jämte med jul). Jag tycker det är en väldigt mysig tid på året, det är kallt ute, det här HÖST (som jag också älskar), och jag är ju galen i skräck och har alltid firat halloween på det "läskiga" sättet. Egentligen kan man ju komma utklädd som vad som helst (som i USA då vissa kommer som prinsessor och vad fan som helst) men på mina halloweenpartyn när jag var liten så var det alltid spöken, vampyrer och häxor. Och det är så jag vill ha mitt halloween. Här är jag och Jens på halloween 2010:
 
 


Idag var jag ju som sagt i stan och handlade lite grejs inför lördag, gick hem och testade grejerna och gjorde ett riktigt äcklgt sår. Titta, ewww:
Blev inte super bra, ska göra det bättre och äckligare på lördag. Stay tuned! ;)
 
Halloween is my favourite part of the year (christmas too), So today I practised a bit on my halloween make up skills. I won't tell you what I will look like on halloween yet. You'll have to guess until Saturday when the big party is ;) Do you like the photos of me and my friend Jens? It's from halloween 2010. I like.

Fin torsdag.

 
 
Hej darlings! Idag har jag flängt runt hela dagen känns det som. Jag åkte in till stan för att gå på buttericks och köpa nödvändigheter inför lördagens halloweentillställning, kom därifrån nöjd. En trött och osminkad Jossan:
Sen besökte jag Old Touch (som är min favorit butik all times) där jag spanade på fina skor som dessa:
Och dessa fina! Som jag har sett där tidigare. Älskar dem men de är alldeles för små för mig. 

MEN, sen såg jag den här hängandes på väggen väntandes på mig. Provade den och den satt som en smäck.

Jag är kär! titta på de fina detaljerna :) Den ska jag ha när jag och Kim ska på Rocket Room nästa helg tänkte jag. Då ska jag fan klä upp mig delux, länge sen! oh yeah. Förövrigt får jag alltid rabatt när jag handlar på Old Touch nowadays, stammis... någon? haha


Went to Old Touch today (my favourite shop) and saw these cute shoes! I fell in love. And I came home with this beautiful blue dress! I'm so in love with it. Gonna wear it next week end when Kim and I are going to Rocket Room.

Två drömmar från 20-talet

 
När jag såg dessa klänningar på Monkinodraws blogg så började jag dregla på skärmen och drog handen längst den för att jag ville nudda de fina tygerna, jag ville kräkas och gråta på samma gång, JAG VILL ÄGA DESSA. Detta kanske är de finaste klänningarna i världshistorien (iaf som jag någonsin skådat) och jag skulle på riktigt vara den lyckligaste på jorden om jag hade dem i min ägo. SNÄLLA GUD?! De får mig att tänka på nyår! Tänk å bära någon utav dem på nyår! eller när som förövrigt jag skiter i när, men på nyår skulle vara extra fint. I en gammal lägenhet i Paris med ett glad champagne i handen och utsikt över eifel tornet. Yes.please.
 
When I saw these dresses I wanted to puke and cry at the same time. Must be the prettiest dresses I've ever seen. I would totally be the luckiest person alive if I had them in my wardrobe. GOD PLEASE?!

Photoshoot

 
Hej fina! Jag längtar himla mycket till på fredag just nu, för då ska jag fota mina två änner Else och Ida igen för ett litet fotoprojekt jag har. Det kommer bli awesome! Har längtat som fan efter att få fota. Var allt för länge sen. Bilder som inspirerar mig till fotograferingen är dessa bla:
 

 
Hey lovelies! I'm going to have a little photoshoot on friday with my friends Ida and Else. It's going to be awesome! Here are some pictures that are inspiring me. 
 
Source: google and the public diary

HEJ

Här är jag just nu denna sekund. Idag är jag glad. Ni kanske märkt att jag gillar gifar mycket? hehe. Rulig grej tycker jag.
Nu ska jag klä på mig och jobba lite. Hoppas ni har det KUNG!

Josefines art



Lite mer grejer jag målat/ritat
Ryska Luka & Olga



Mina fina vänner Filippa, Jens och Laura


Tuggummi tjej, sämst blev gifen jag vet.

Make peace not war!!

Och till sist lite munnar!
 

En liten lista

En liten måndagslista snodd från Hanna ek

Senaste..

Låt du hörde: Malcom Brandin's version av "here comes the hot stepper" från fredags finalen i X factor, för han e grymmmmm.
Film du såg: Dark shadows <3
Mat du åt: Lax med jätte god sås och grönsaker.
Kram: Lina
Puss: En väldigt fin men dum britt pojke
Fest: hmmm, var fan länge sen. Hemma hos Bethina för ett tag sen
Känslan: Glad som fan och super taggad inför halloween och denna höst över huvudtaget!
Ilska: tog jag ut på idiot brittpojken, och det kändes bra.
Resa: england
Glädje: Den har jag nu! GLAD!!!!! :D
Dröm: Minns inte asså, drömde någon skum inatt dock.
Boken du läste: fuck, as länge sen jag läste en bok. Kanske min "flapper bok".. som jag ännu inte läst klart.
Personen du träffade: Lina
Personen du pratade i telefon med: Hmmm, Monica typ.
Personen du fick sms av: Jens
Gången du åt en 7-eleven korv: ew, har aldrig gjort. och skulle aldrig göra. ser så äckliga ut när de ligger där och snurrar
Gången du var utomhus: för några timmar sen
Gången du sov: 7:45, då ringde klockan minsann
Gången hela din familj åt middag tillsammans: väldigt väldigt länge sen


I love mondays


Dagens sysselsättning, teckna teckna teckna. Och dricker te. Fast jag egentligen behöver: diska, slänga sopor och städa lite. Det får vara. Idag har jag en 'jag' dag.
 
This is what I'm doing today, drawing drawing. And of course, drinking tea.

Theda Bara/Arab death

Theda Bara är en av de kvinnorna som inspirerar mig mest. Jag menar, titta på henne!! Så mystisk och vacker. Så jävla cool. Som jag brukar säga: här har vi den riktiga Lady gaga!!! Även om hon levde förr.
Hennes namn är ett anagram för 'Arab Death' för er som inte visste ;)
 
One of the most inspiring women, Theda Bara. I mean, just look at her! So mysterious and beautiful. As I use to say: This is the real Lady gaga!!
 
ps. They say her name is an anagram for 'Arab Death' for you guys who didn't know ;) 

When sunday morning rises

 
Hej darlings! Vilken lördag det blev. Madde kom ju hit på fika, sen skulle vi skiljas åt. Hon skulle på middag hos vänner och jag skulle träffa upp mina arbetskollegor för att fira tjejen vi jobbar med som fyllde 20. Åt middag och hade det almänt trevligt. Sen föreslog Madde att vi skulle ses igen så att hon kunde bjuda mig på en öl på nåt trevligt ställe. Fan jag skulle ju sluta dricka öl. Men ölen hade övertaget igen!!! haha. Vi möttes upp i stan iaf och sen så råkade vi springa in i Maddes sjukt snygga brorsa Jonas och hans vänner så vi drog tillsammans med dem till Pet sounds. Där blev vi serverade öl av Jonah (från idol något år tydligen) jaha jahaa. Sen drog jag och madde vidare till Söderkällaren för att till sist avsluta på Strand, nej just det! VI skulle gå in där men hamnade på något kasst ställe brevid. Hjälp. Är lite rädd för det stället, och människorna som var där.... oh my god. MEN, vi hade en as bra kväll/natt iaf, kom hem runt halv fem så nu är jag DÖD. Men det e bara å göra sig redo för ett natts pass på jobbet. Wish me luck...
Tog inte så många bilder igår tyvärr, faktiskt bara dessa två. Enjoy
 
 
What a great saturday evening! I had dinner with my work collegues and the girl we're working with (she turned 20), super cosy and fun. After that I met my friend Madde again and we went to several pubs/bars and had an amazing saturday night/evening. Didn't take many photos I'm afraid. How was your saturday?
 

Chokladmousse!

 
Hej fina. Min vän Madde är påväg till mig just nu på lite te mys. Och jag kände att, det suger ganska hårt att inte ha något gott att bjuda på. Även om jag inte äter godsaker själv at the moment. Så, jag smor ihop en nyttig chokladmousse! Enkelt som fan. Det du behöver:
 
100 g mörkchoklad (helst över 70%)
2 ägg gulor
3 dl vispgrädde
ev smaksättning om man vill som tex cognac.

Såhär gör man rå:

Ta fram en skärbräda och en vass kniv.

Hacka chokladen i bitar och smält i kastrull, eller i vattenbad. Jag hade ingen bra skål för vattenbad så jag smälte den i kastrullen. Glömde att fota chokladen i kastrullen men jag är säker på att ni vet hur smält choklad i kastrull ser ut ;)

Dela två ägg och ta bort vitan, i med de två gulorna i en skål/bunke

Häll i 3 dl grädde och vispa vispa tills grädden blir fluffig.

När chokladen har svalnat lite blandar du i grädden (lite i taget) och rör om försiktigt.
Voila! jag toppade den med lite bär. Men det är ju smaksak!
Chokladmoussen ser dock jävligt ljus ut, hehe. Men det är meningen. Sen lär den ju smaka as beskt då det inte är något socker i, men men. Så fort Madde e här ska vi hugga in! Nu ska jag koka te och tända ljus. 
Ärtor ut!
 
I made my own healthy chocolate mousse today. Gonna eat it soon, yummy!
 
 

When he touched my shoulder I got goose bumps

 
Hej mina kära! Idag har jag rännt runt sisådär överallt. Jag har varit på lägenhetsvisning, en skit fin etta på 30kvm, på elfte våningen och med sjuk utsikt! Man såg ända till mälaren :) jätte fint. Större än lägenheten jag har nu, och jag vill så så ha den! Men inte en chans då jag  var sist i kön :( Köket var också fint, liten kokvrå men man får plats med ett litet bord och några stolar. Och det är ett jätte stort fönster där med den underbara utsikten. Där vill jag sitta och käka frulle liksom, KUNG. Oh well, annars har jag kikat på en kamera som jag kanske ska slå till på, käkat lunch med morsan och även ritat. Jag älskar att rita och just nu är jag i ett "rit mood".. haha.
Ritade även min header, you like? Japp, det ska föreställa mig även om jag inte har riiiktigt så rött hår. 

 
I've been loking at an apartment today, it was beautiful! After that I had lunch with my mum. And I've been spending my friday evening drawing a bit. I made my new header, yep.. it's suppose to be me. Even though I haven't exactly got that red haircolor. Hehe.

A fairytale about two best friends, London 1963 part 2

 
 
Mer bilder från 60-tals fotograferingen. Alla bilder tagna av moi. Tänka sig va.
 
More photos from the 60's photoshoot. All pictures taken by me.

Le camera

 
 
Föresten ska jag kika på en ny kamera imorgon, lyckan!!

A fairytale about two best friends, London 1963

 
 
Här kommer första delen från ett litet projekt jag hade i somras då jag fotade mina två älskade vänner Else och Ida i 60-tals tema. Jag vet att sminkningen blev ganska så bajs, jag är inte den bästa på det där om vi säger så... ;) nästa gång får jag hyra in en makeup artist (HEHE)... om jag vore rik så..
Jag döpte projektet till "A fairytale about two best friends, London 1963"
Vad tycks?
 
 
Mer får ni se ikväll eller imorgon
 
 
The first part from my little photo project I had this summer. I took photos of my two lovely friends in a 1960's theme. What do ya think?
You'll see more photos tonight or tomorow.

Suktas

 
 
Herre min je (skriver man ens så?) vad trött jag är. Denna kost ändring samt träning har gjort mig helt utmattad. Men på ett bra sätt. Man mår ju bra liksom. Jag har sådan himla lust att skriva saker nu för tiden, och jag känner att jag på gamla bloggen inte gjorde det så mycket. Jag mer la upp bilder och inspirationsgrejer (vilket också är kung) men ja jag vet inte. När jag läser andras bloggar så gillar jag när dem är lite personliga i alla fall. Massa bilder men ändå text, berätta om ditt liv kärring!! typ. Så jaha, vad händer annars då? Inte mycket. Jag längtar som fan till halloween, vet precis vad jag ska klä ut mig till. Kommer bli fucking awesome. Annars så har jag suttit och gått tillbaks i arkivet på denna blogg: http://monkinodraw.blogspot.se/ och jävlar vad jag har blivit inspirerad! Moa är fan kung på att måla, vill också vara så duktig. Men, som hon själv sagt "man ska aldrig tänka att man är dålig".. så jag ska sluta med det. Men jag ska utöka mina skills och bli BÄTTRE. Ska jag väl säga då. Förövrigt vill jag också ha en sån här fin liten studio som hon har, med alla möjliga målarsaker och pyssel grejer. Åh, vill flytta till något större så jag kan fixa det.

 
1. jag vill också ha en sån där fin lägenhet. 2. jag vill oxå ha en jävla rund säng! det ville jag först när jag var 13 typ, men nu vill jag igen. ge mig ge mig ge mig. tack på förhand. 

ps. moas kompis åsa:http://pappersarbete.blogg.se/ har ju oxå en fantastisk blogg, dessa tå kvinnor e ju så schnögga oxå. 
 
I would love to have a bigger apartment so that I could make a little studio were I could paint and do other things. Just be creative! which I love. I found these pictures on Moas beautiful blog: http://monkinodraw.blogspot.se . I would love to have an apartment like that. And a round bed, I WANT.

ps. Moas friend has an amazing blog too, these girls are just too pretty: http://pappersarbete.blogg.se/

Latest instagram

 
 
Min söndagsutsikt!
Lite mer utsiktMin vägg!
Bebis tjockiz Jossan
Dagens middag, tacos. På en Tisdag! Super gott.
 
 
 
Idag har jag jobbat en sväng, samt raderat bilder, låtar, ja precis ALLT som har med honom aka idioten att göra. Det känns så jävla bra. Sagta med säkert ska han tyna bort ur mitt minne, för alltid. Nu ska jag blicka framåt i livet och bara umgås med folk som får mig att må bra, och aldrig någonsin spendera tid med ett kräk som honom. Även om han var världens snällaste så det är ju svårt att föreställa sig att den personen som är snällast egentligen är ett svin. Skenet bedrar, minst sagt. Nåväl, nu är han borta och nu ska jag aldrig nämna honom igen. Skönt!
Hoppas ni har haft en fin tisdag!
 
Today I've been working, deleted pictures, songs, exactly evertything that reminds me of the him, feels so nice! Hope you guys had a lovely tuesday!
 

Monday bloody Monday

 
 
Idag har jag skrivit ett mail, ett väldigt viktigt sådant, varit förbannad över att jag spenderat min sommar med en jävla idiot till kille, tränat och druckigt te. Fin och ofin dag på samma gång. En väldigt konstig också
 
Today I've been writing an important mail, been very angry at myself for spending my summer with an idiot guy, done some workout and drinking tea. A very strange day I must say.
.
Hej hej från en uppklädd Jossan (tagen i somras)

Söndagsgöra!

 
Idag har gjort egen musli. LCHF musli faktiskt (var det tänkt, köpte fel nötter tror jag. Men fick duga) Enkelt som fasen! Här kommer receptet:
 
1. Grovhacka olika sorters nötter. Jag köpte nötter på LIDL "Nötblandning" stod det. Cashewnötter, jordnötter (osaltade givetvis), valnötter, mandel var det i. Rosta dem i en torr stekpanna.
2. Sen ska man ha i kokos och kanel. Typ lite såhär:
Gott gott!
Sen blir det extra roligt om man lägger muslin i en fin burk som den jag har tex! 
Ät muslin tillsammans med fil eller yoghurt. Perfekt frukost!
 
I've made my own musli today! Perfect breakfast. Yum yum :)
 
 

Min lördag

Jag hade fint hår och helt okej smink, tog mig in till stan för att träffa fina Kim (som jag hittat på instagram), jag kände, varför inte möta en fin pärla därifrån på en fika? Jo, så blev det alltså. 
 
Är man i stan kan man ju inte passera Old Touch utan att kika in. Alltså, dör kärleksdöden varenda gång jag går in där. Denna gång, med tom plånbok. Det var jobbigt, som fan, but I did it. Denna kappa ska bli min dårå.
Sen åkte vi lite tåg, och klev av vid Skanstull för att besöka Sivletto. Alltså, underbart mysigt ställe. Jag är ju så efter på alla de här ställena, att ingen har tipsat mig om detta tidigare?! Här ska jag hänga varje lördag och dricka te och lyssna på musik. Så det så.
Grym!
Behöver fortfarande den här boken, badly.

Väldigt väldigt trevlig lördag. Är så glad att jag träffade Kim, då mina vänner inte alls har samma intresse som mig när det kommer till vintage och sånt. Kim och jag var verkligen super lika, nästan lite läskigt lika ibland. Vi har även planerat att vi ska dra till Rocket Room på debaser 3:e November, det kommer bli awesome. Live band som spelar och rockabilly män, ja tack!
 
I met Kim (a girl I found at instagram) yesterday. We went to old touch, I found this amazing coat. But my wallet said no, so I'll have to wait for next payday and cross my fingers that it still will be there. After that we took the train to Skanstull and walked to Sivletto. Such a cosy place! I'll be hanging there every saturday from now on, with a cup of tea and a dear friend.
It's so funny to meet someone that has the same interests as you. I do not share a lot of interests with my other friends, or .. of course I do, but not when it comes to vintage. So it's nice to meet another vintage gal to talk vintagy things with. We're going to Rocket Room November 3, there will be live bands and rockabilly men. Yes please!

A new start

 
 
Hej Hej! Josefine heter jag. Jag har nog haft sisådär tio bloggar i mina dar. Nu var jag tvungen att byta igen då jag blev galen på blogger. Man måste tydligen betala för att lägga upp så mycket bilder som man vill, jag hade tydligen använt upp allt mitt uttryme. Jag älskar verkligen att blogga, men att betala för det. Nä, där går min gräns.
Så, här är jag nu då. Och vem är jag? Jag är en tjej, kvinna, lady på 23 år (snart 24, hjälp!) som bor i Stockholm, i en liten etta. Jag är en kreativ själ och älskar foto, konst, att skriva, film, musik, tatueringar och mitt största intresse: VINTAGE. Jag är besatt av allting från slutet av 1800-talet till 50-talet. Jag känner att jag befinner mig i en del av mitt liv då jag verkligen trivs med den jag är. Jag har kommit hem, eller vad man ska säga. Önskar att jag började intressera mig för vintage tidigare i mitt liv bara. Då jag håller på att bygga min drömgarderob. Tyvärr krävs det ju pengar till det, och det kanske man inte alltid har så mycket av. Jag jobbar i alla fall på det. Jag vet inte om detta kommer bli en blogg som handlar om vintage mer eller om jag kommer slå ihop min andra blogg (där jag lägger upp mina foton, poesi och så) här också. Det återstår att se vad som kommer att hända här. Det vore roligt om ni ville följa med på denna resa, tillbaks i svunna och fina tider.
Bloggen är väldigt matt och tråkig just nu och inte så färgglad, men det kommer det bli ändring på sedan.
 
Hey! I am Josefine, a 23 (24 soon :O) year old girl from Stockholm, Sweden. I've had about ten blogs in my life, and I had to change blog domain AGAIN as I hate blogger at the moment. I don't wanna pay to blog, that's it. So therefore I'm here now. My main interests are: photography, painting, writing, films, music, tattoos but my passion in life: VINTAGE. I love everything from the end of the 18th century till the 50's. I hope you want to follow me on my little trip back in time. And I'm sorry for you old readers, for changeing my blog, again.
 
ps. the blog looks quite boring and none colorful, it'll be prettier later.
 
 
 
 
 

RSS 2.0